Εκτύπωση

Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Πρόγραμμα InvestEU για τη στήριξη της απασχόλησης και της ανάπτυξης

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis investeu800

Τη δημιουργία του προγράμματος InvestEU, προκειμένου η χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ε.Ε. με τη μορφή δανείων και εγγυήσεων να υπαχθεί σε κοινό πλαίσιο, προτείνει η Κομισιόν για τον επόμενο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της Ένωσης.

Εκτύπωση

Υποβλήθηκε η υποψηφιότητα του ΤΜΕΔΕ για ένταξή του στο Διεθνή Οργανισμό Εγγυοδοσίας

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis tmedeacme800

Με στόχο την τόνωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ο πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) Κωνσταντίνος Μακέδος, υπέβαλε στις Βρυξέλλες την υποψηφιότητα του Ταμείου για την ένταξή του στο Διεθνή Οργανισμό «European Association of Guarantee Institutions» (AECM).

Εκτύπωση

OOΣΑ: 57% πιθανότητες να αυτοματοποιηθεί η θέση του μέσου εργαζόμενου στην Ελλάδα

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis automatopoiisitheseon800

Σχεδόν μία στις δύο θέσεις εργασίας (48%) έχουν πιθανότητα να αυτοματοποιηθούν, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μέσα στα επόμενα δέκα έως 20 χρόνια, σύμφωνα με μελέτη του ΟΟΣΑ, που έκανε εκτιμήσεις για 32 χώρες.

Εκτύπωση

VentureEU: 2,1 δισ. ευρώ για την αύξηση των επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων σε καινοτόμους νεοφυείς επιχειρήσεις

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis ventureprogreu800

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ) ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα πανευρωπαϊκών οργανισμών επενδύσεων σε μερίδια άλλων οργανισμών επιχειρηματικού κεφαλαίου (VentureEU) για την ενίσχυση των επενδύσεων σε καινοτόμους νεοφυείς και επεκτεινόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Εκτύπωση

Εντείνεται ο «πόλεμος της σακούλας» μεταξύ βιομηχανίας, σούπερ μάρκετ

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis plastikisakoula800

Διαστάσεις λαμβάνει πλέον ο «πόλεμος της σακούλας», καθώς η επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στις λεπτές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης από την 1η Ιανουαρίου 2018 προκάλεσε, από τη μία, απώλειες στις πωλήσεις για τις βιομηχανίες πλαστικών και εξοικονόμηση σημαντικού κόστους, από την άλλη, για το λιανεμπόριο εν γένει και για τα σούπερ μάρκετ ειδικότερα.

Εκτύπωση

Οι προτάσεις του ΤΕΕ για την ανάπτυξη της χώρας

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis teeapologismos800

Δέσμη προτάσεων προκειμένου η χώρα να αποκτήσει και πάλι αναπτυξιακή δυναμική και να επιλυθούν προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών παρουσίασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, με αφορμή τον απολογισμό του για τα τρία χρόνια της θητείας του.

Εκτύπωση

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει σημαντική δύναμη στις startups μέχρι το 2022

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis elladastartups800

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου και πιο αποτελεσματικού οικοσυστήματος για νεοφυείς επιχειρήσεις προτείνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και η Boston Consulting Group (BCG).

Εκτύπωση

Energean και Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης Καβάλας ενώνουν δυνάμεις

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis energeankavala800

Συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) της Καβάλας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της «Ανακυκλώνω και Στηρίζω» ξεκίνησε η Energean.

Εκτύπωση

ΙΕΛΚΑ: Σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis ielkaonlineshopping800

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζει το ηλεκτρονικό λιανεμπόριο τροφίμων στην Ελλάδα, παρά τα ακόμη χαμηλά μερίδια των πωλήσεων που διαθέτει στο σύνολο της αγοράς, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) και η εταιρεία Convert Group.

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

onecon supprtbanneroctob2015