Εκτύπωση

Η Ελλάδα ξεπέρασε τον ανταγωνισμό σε τουριστικές αφίξεις και έσοδα

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos elladaneoypsilo800

Εντυπωσιακή ήταν τον περασμένο Ιούνιο η ανάκαμψη στα τουριστικά έσοδα για την Ελλάδα, αφού η αύξηση που παρουσίασε έφτασε το 14,2% σε σχέση με πέρσι τον ίδιο μήνα.

Εκτύπωση

Οι Κινέζοι κινητήρια δύναμη ανάπτυξης στον παγκόσμιο τουρισμό

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos chinayperdynami800

Οι Κινέζοι τουρίστες εξελίσσονται στην κινητήρια δύναμη ανάπτυξης για τον παγκόσμιο τουρισμό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο της Κίνας (Ctrip) αλλά και μία κινεζική δεξαμενή σκέψης (Center for China and Globalization).

Εκτύπωση

Αλ. Τσίπρας: «Φέτος πάμε για να σπάσουμε το φράγμα των 30 εκατ. επισκεπτών»

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos tsiprasrecordepiskepton800

«Φέτος πάμε για να σπάσουμε το φράγμα των 30 εκατ. επισκεπτών» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντησή του με το νεοεκλεγέν προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Εκτύπωση

Βρετανοί και Γερμανοί κρίνουν τη φετινή τουριστική σεζόν

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos elladavretanoigermanoi800

Ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις της χώρας κατά τη φετινή σεζόν, καλύπτοντας συνολικά ή ένα μέρος από τις απώλειες των 920 εκατ. σε τουριστικά έσοδα που καταγράφηκαν την περυσινή περίοδο.

Εκτύπωση

Η Ελλάδα εισέρχεται δυναμικά στον ιατρικό τουρισμό

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos medicaltourismgr800

Δυναμικό μερίδιο στον ετήσιο τζίρο του ιατρικού τουρισμού διεκδικεί η χώρα μας, που αγγίζει τα 20 δις δολάρια ετησίως. Έρευνες περιγράφουν ότι ένας στους 10 Ευρωπαίους κλείνει αεροπορικό εισιτήριο, αναζητώντας ιατρικές υπηρεσίες σε άλλη χώρα εντός Ε.Ε, ενώ οι ταξιδιώτες υγείας ανά τον κόσμο αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια.

Εκτύπωση

Η υστέρηση στον συνεδριακό τουρισμό αφαιρεί σημαντικά έσοδα

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos synedriakostourismosesoda800

H Ελλάδα παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα συνεδριακής ανάπτυξης συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χάνοντας πολύτιμα έσοδα για την εθνική οικονομία σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματικών Οργανωτών Συνεδρίων.

Εκτύπωση

H Ελλάδα νικητής της φετινής τουριστικής σεζόν, σύμφωνα με το πρακτορείο Αlltours

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos ellada2017winner800

H Eλλάδα είναι ο νικητής της φετινής τουριστικής σεζόν, σύμφωνα και με την Alltour, ενός από τα πέντε μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Γερμανίας με έδρα το Ντίσελντορφ.

Εκτύπωση

ΣΕΤΕ: Διαχρονική η αύξηση απασχόλησης στον τουρισμό

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos seteesodaellada800

Η απασχόληση στον τουρισμό στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία 30 χρόνια με μέσο ετήσιο ρυθμό 2,8%, σύμφωνα με μελέτη του SETE Intelligence, με θέμα: «Μακροχρόνιες τάσεις (1983 – 2016) απασχόλησης στον Τουρισμό και στους λοιπούς κλάδους της ελληνικής Οικονομίας».

Εκτύπωση

Ολοένα και λιγότερα χρήματα δαπανούν οι τουρίστες στην Ελλάδα

on . Posted in ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

tourismos ligoterahrimataellada800

Διατηρήθηκαν έως και τον περασμένο Μάρτιο τα αρνητικά δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν από πέρυσι για τον ελληνικό τουρισμό με τη συνεχή μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι, που καταδεικνύει την αδυναμία της χώρας να προσελκύσει υψηλού εισοδηματικού επιπέδου ξένους τουρίστες.

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

onecon supprtbanneroctob2015