Εκτύπωση

VentureEU: 2,1 δισ. ευρώ για την αύξηση των επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων σε καινοτόμους νεοφυείς επιχειρήσεις

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis ventureprogreu800

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ) ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα πανευρωπαϊκών οργανισμών επενδύσεων σε μερίδια άλλων οργανισμών επιχειρηματικού κεφαλαίου (VentureEU) για την ενίσχυση των επενδύσεων σε καινοτόμους νεοφυείς και επεκτεινόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Εκτύπωση

Energean και Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης Καβάλας ενώνουν δυνάμεις

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis energeankavala800

Συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) της Καβάλας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της «Ανακυκλώνω και Στηρίζω» ξεκίνησε η Energean.

Εκτύπωση

ΙΕΛΚΑ: Σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis ielkaonlineshopping800

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζει το ηλεκτρονικό λιανεμπόριο τροφίμων στην Ελλάδα, παρά τα ακόμη χαμηλά μερίδια των πωλήσεων που διαθέτει στο σύνολο της αγοράς, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) και η εταιρεία Convert Group.

Εκτύπωση

Έρχεται Erasmus για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis erasmussmallbusiness800

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Απασχόληση, Christian Wigand, μιλά για τα οφέλη και τις προκλήσεις του προγράμματος MobiliseSME, ενός προγράμματος ανταλλαγών για τους εργαζόμενους των ΜΜΕ.

Εκτύπωση

Οταν το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνει την απασχόληση

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis ecommerceapasholisi800

Το λιανικό εμπόριο έχει πεθάνει. Οι προοπτικές απασχόλησης για τους νέους που είναι απόφοιτοι λυκείου επιδεινώνονται συνεχώς. Και όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Amazon και οι παρεμφερείς με αυτήν εταιρείες έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, οι οποίοι στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εκτύπωση

Εντείνεται ο «πόλεμος της σακούλας» μεταξύ βιομηχανίας, σούπερ μάρκετ

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis plastikisakoula800

Διαστάσεις λαμβάνει πλέον ο «πόλεμος της σακούλας», καθώς η επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στις λεπτές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης από την 1η Ιανουαρίου 2018 προκάλεσε, από τη μία, απώλειες στις πωλήσεις για τις βιομηχανίες πλαστικών και εξοικονόμηση σημαντικού κόστους, από την άλλη, για το λιανεμπόριο εν γένει και για τα σούπερ μάρκετ ειδικότερα.

Εκτύπωση

Πρόσθετους φόρους για τις πωλήσεις μέσω Διαδικτύου εξετάζει η Κομισιόν

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

commission ecommercevat800

Εναλλακτικές λύσεις για τη φορολόγηση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο πρόκειται να προτείνει η Κομισιόν, συμπεριλαμβανομένης της παρακράτησης φόρου στην ηλεκτρονική πώληση ή εισφοράς επί εσόδων που προέρχονται από ψηφιακές υπηρεσίες ή διαφημίσεις, σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η EURACTIV.

Εκτύπωση

Μεγάλες επιχειρήσεις απειλούνται με επιβολή προστίμων από Κομισιόν

on . Posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

epiheiriseis prostimacommission800

Οι General Electric, Merck και Sigma-Aldrich έχουν μπει τελευταία στο μικροσκόπιο της Μαργκρέτε Βεστάγκερ, επιτρόπου Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχει ήδη ασχοληθεί με την Apple, την Amazon, την Qualcomm, τη Facebook και τη Google – εις βάρος της τελευταίας επέβαλε πρόστιμο 2,4 δισ. ευρώ μόλις την περασμένη εβδομάδα.

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

onecon supprtbanneroctob2015