Εκτύπωση

Από την αναγνώριση στην αμφισβήτηση;

on . Posted in EDITORIAL

editorial15octob800b

To κλίμα ακραίας πόλωσης που φαίνεται να εγκαθίσταται για τα καλά στην πολιτική ζωή διαμορφώνει  ήδη συνθήκες  αβεβαιότητας και αστάθειας. Τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα ήρθαν με την πτώση του χρηματιστηρίου και την άνοδο των spreads των δεκαετών ελληνικών ομολόγων. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την διεθνή αναγνώριση της προόδου της χώρας, επιστρέψαμε σε ένα σκηνικό επιφύλαξης και δυσπιστίας.

Οι πολιτικές δυνάμεις, πρωτίστως αυτές που κυβερνούν και εκείνες που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν οφείλουν να αλλάξουν τα προτάγματά τους. Να πάψουν να επενδύουν σε πρόσκαιρα κομματικά οφέλη που υπονομεύουν το κοινό μας μέλλον. Αντί να εξαντλούνται - και να εξαντλούν τον κόσμο – αναζητώντας ψήφους και μετρώντας ποσοστά, καλά θα κάνουν να επικεντρωθούν στη αναζήτηση λύσεων που παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πολίτες.

Για έναν ολόκληρο κόσμο που εξουθενωμένος από τη λιτότητα, απελπισμένος από την ανεργία και την ύφεση αναζητά ασφαλή και βιώσιμη διέξοδο.

Για ένα λαό που τα τελευταία πέντε χρόνια θυσίασε πολλά περισσότερα απ΄όσα άντεχε. Που υπέμεινε με αξιοπρέπεια, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Ας τον σεβαστούν τώρα για να μην εισπράξουν αύριο την οργή του.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

onecon supprtbanneroctob2015